Brian Tracy

Amerika és Nyugat-Európa legismertebb menedzseroktatója, üzleti körökben keresett előadó, konzulens és író.
Négy nyelven beszél, rendelkezik a legmagasabb nemzetközi üzleti diplomával (MBA), és oktatott is MBA kurzusokon. Három cég elnöke, ezenkívül övé a világ egyik legnagyobb nemzetközi menedzsment oktatási vállalata.

Munkája, kutatásai kapcsán több mint 80 országban járt, 30000 óránál is többet töltött el többek között a pszichológia, a közgazdaságtan, az üzlet és a történelem tanulmányozásával. Afrikában együtt dolgozott Albert Schweitzer-rel.

Évente több mint 1.000.000 ember hallgatja előadásait, audio- és videótanfolyamait, - amelyeket eddig már 18 nyelvre fordítottak le-, 31 országban tartanak tanfolyamokat, tréningeket.

Brian Tracy elveit több mint 400.000 cég alkalmazza a világon, sokan közülük a Fortune 500-ban is szerepelnek (a világ 500 legnagyobb vállalatai). A gyakorlati értékesítés területén is kiváló. Nagy nemzetközi cégek kérik fel konzulensként egy-egy projektre.

Aki ismeri, annak nem kell bemutatnom a Phoenix szeminárium CD sorozatát. Aki nem ismeri, annak meg úgysem tudom szavakkal leírni, hogy mennyi mindent ad ez a több, mint 40 órás hanganyag. Autóban kiválóan lehet hallgatni, s közben csapkodni a homlokot (t.i.: az AHA érzés ezt képes kiváltani az emberből!) - nem látja senki. Egyszóval: döbbenetesen sokat lehet tanulni tőle! Inkább őt érdemes hallgatni (és megfogadni tanácsait), mint a fül rágógumiját...

Idézetek Brian Tracytől.