2012. október 30., kedd

Mi a szerelem?

I miss You
Szerelem az, amikor, meglátod az utcán, lábad megremeg, szíved erősebben dobog, majd kiugrik a helyéről. Meg akarod ismerni, bármit megtennél csak, hogy újra lásd, újra megpillanthasd. 
Mindig azon az utcán ugyanabban az időben, s hátha véletlenül arra jár. 
S csak vársz Rá, Vársz, mert kell Neked, kell a szíve, kell a keze, érezni akarod az illatát, szeretnéd, hogy Hozzád érjen. S amíg erről álmodozol, az órák perceknek tűnnek.

Szerelem az, amikor fuldokolsz a félelemtől, hogy eltűnhet az életedből, és amikor nem tudsz enni a szomorúságtól. Amikor a lelked olyan darabokban van, hogy évek kellenek hozzá, hogy össze tudd magad szedni. Amikor nem tudsz másra gondolni, csak Ő jár a fejedben, és hiába bánt, hiába gyilkol meg, nem tudsz haragudni rá. Mégis megölelnéd. Amikor olyat is megtennél, amit addig el sem tudtál volna képzelni.c
 
Szerelem az, amikor csendes nyugalommal csak átöleled és tudod, az életed is rábíznád. Mikor biztonságban érzed magad, és akármilyen baj ért, akármilyen zaklatott vagy mellette megnyugszol. Ahogy némán a szemedbe néz, és csak megszorítja a kezed... Mikor olyan titkaid is elmondod neki, amiket még te sem tudtál azelőtt magadról. És ha reggel kinyitod a szemed, ott fekszik melletted, gyűrötten, kócosan, mégis boldog vagy.
Szerelem az, amikor remeg a gyomrod, ha meglátod, és a szíved a torkodba ugrik, mikor hozzád ér. Amikor hírtelen mozdulatokkal magadhoz rántod, hogy érezd, fald, magadhoz láncold. Nem tudsz betelni vele, minden percben csak őt kívánod.